Czwartek, 18.04.2024
|
Śniadanie
|
Zupa mleczna z p. śniadaniowymi. Bułka kajzerka z masłem. Dżem 100% owoców. Papryka kolorowa- dodatek warzywny. Herbata sł. cukrem.
|
II Śniadanie
|
2x danonek.
|
Obiad
|
Barszcz biały z warzywami i ziemniakami zabielany. Bitki wieprzowe w sosie własnym. Kasza kus-kus. Bukiet warzyw na parze. Napar owocowy.
|
Podwieczorek
|
Gruszka. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler.
|
Piątek, 19.04.2024
|
Śniadanie
|
Bułka razowa/pszenna z masłem. Pasta z sera białego i szczypiorku. Pomidor świeży- dodatek warzywny. Kawa Inka, herbata sł. cukrem trzcinowym.
|
II Śniadanie
|
Rodzynki, wafle kukurydziane.
|
Obiad
|
Krem z groszku zielonego z groszkiem ptysiowym. Ryba Łosoś smażona. Ziemniaki z koperkiem. Sałata zielona z jakiem. Napar owocowy.
|
Podwieczorek
|
Mus owocowy. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler i ryby.
|
INFORMUJEMY, ŻE JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN OD NAS NIEZALEŻNYCH