Czwartek, 20.03.2025
|
Śniadanie
|
Zupa mleczna z pł. śniadaniowymi. Bułka kajzerka z masłem. Miód wielokwiatowy. Kalarepa- dodatek warzywny. Herbata.
|
II Śniadanie
|
1/2 gruszki.
|
Obiad
|
Zupa brokułowa z grzankami. Gulasz wieprzowy w sosie warzywnym. Kasza bulgur. Ogórek kiszony. Napar owocowy.
|
Podwieczorek
|
Cripsy. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler.
|
Piątek, 21.03.2025
|
Śniadanie
|
Bułka razowa/pszenna z masłem. Pasztet pieczony- wyrób własny. Pomidor świeży- dodatek warzywny. Kawa Inka, herbata sł cukrem.
|
II Śniadanie
|
Suszone owoce. (morele, rodzynki, dynia).
|
Obiad
|
Zupa jarzynowa z makaronem zabielana. Ryba Miruna smażona. Ziemniaki z koperkiem. Surówka z selera naciowego, soku z cytryny, marchewki i nasion słonecznika. Napar owocowy.
|
Podwieczorek
|
Sok 100% owoców. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler i ryby.
|
INFORMUJEMY, ŻE JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN OD NAS NIEZALEŻNYCH