Poniedziałek, 16.06.2025
|
Śniadanie
|
Chleb razowy ze słonecznikiem/pszenno-żytni z masłem. Indyk gotowany. Papryka kolorowa- dodatek warzywny. Kakao, herbata.
|
II Śniadanie
|
1/2 nektarynki.
|
Obiad
|
Kapuśniak z warzywami i ziemniakami. Makaron z tuńczykiem ,kukurydzą, pomidorami i serem żółtym w sosie śmietanowym. Napar owocowy.
|
Podwieczorek
|
Sok 100% owoców. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler i ryby.
|
Wtorek, 17.06.2025
|
Śniadanie
|
Zupa mleczna z pł. śniadaniowymi. Chałka z masłem. Pomidor koktajlowy- dodatek warzywny. Herbata.
|
II Śniadanie
|
Morele. Wycieczka do Bóbrki gr VII, XIV, XV-1/2 banana, wafel ryżowy, woda niegazowana.
|
Obiad
|
Krem z pieczarek z makaronem. Nagettsy z kurczaka pieczone. Młode ziemniaki z koperkiem. Mizeria z zieloną cebulką i jogurtem greckim. Napar owocowy. Wycieczka do Bóbrki gr VII, XIV, XV- PIZZA na miejscu, herbata.
|
Podwieczorek
|
Mus owocowy. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler.
|
INFORMUJEMY, ŻE JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN OD NAS NIEZALEŻNYCH