|
Czwartek, 06.11.2025
|
|
Śniadanie
|
Zupa mleczna z pł. śniadaniowymi. Bułka kajzerka z masłem. Ser żółty. Rzodkiewka- dodatek warzywny. Herbata.
|
|
II Śniadanie
|
1/2 banana.
|
|
Obiad
|
Krem z papryki z grzankami. Polędwiczki wieprzowe sosie pieczarkowym. Kasza gryczana. Bukiet warzyw na parze. Napar owocowy.
|
|
Podwieczorek
|
Mus owocowy. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler.
|
|
Piątek, 07.11.2025
|
|
Śniadanie
|
Bułka razowa/pszenna z masłem. Zając pieczony. Pomidor świeży- dodatek warzywny. Kawa Inka, herbata.
|
|
II Śniadanie
|
Serek Bakuś.
|
|
Obiad
|
Zupa fasolowa z warzywami i makaronem. Ryba Miruna po grecku. Ziemniaki z koperkiem. Włoszczyzna. Napar owocowy.
|
|
Podwieczorek
|
Kaki. SUBSTANCJE ZAWIERAJĄCE PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJĘ NIETOLERANCJI zboża zawierające gluten, jaja, mleko, produkty pochodne, seler i ryby.
|
INFORMUJEMY, ŻE JADŁOSPIS MOŻE ULEC ZMIANIE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH OD NAS.